SAMENSTELLING
granen (rijst 4%), vlees en dierlijke bijproducten (lam 7%), plantaardige bijproducten, oliën en vetten (zalmolie 0,5%), groenten (erwt 4%, wortel 0,5% en tomaat 0,5%), zaden, gist, mineralen, vruchten (veenbes 0,5%)
ANALYTISCHE BESTANDDELEN
eiwit 26,0%, vetgehalte 14,0%, ruwe celstof 2,0%, ruwe as 7,0%, calcium 1,5%, fosfor 1,1%, natrium 0,4%
TOEVOEGINGSMIDDELEN/KG
NUTRITIONELE TOEVOEGINGSMIDDELEN
vitamine A 18300 IE, vitamine D3 1650 IE, vitamine E 133 mg, 3b103 (ijzer) 175 mg, 3b202 (jodium) 2,5 mg, 3b405 (koper) 7 mg, 3b502 (mangaan) 50 mg, 3b605 (zink) 95 mg, 3b607 (zink) 11 mg, 3b801 (selenium) 0,2 mg
TECHNOLOGISCHE ADDITIEVEN
antioxidanten, clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10 g/kg
SENSORIËLE TOEVOEGINGSMIDDELEN
kleurstoffen