SAMENSTELLING
granen (rijst 4%, maïs 4%), vlees en dierlijke bijproducten (kip 12%), plantaardige bijproducten, groenten (erwten 4%, wortelen 0,5%, tomaten 0,5%), oliën en vetten (zalmolie 0,5%), zaden, mineralen, gist, vruchten (appel 0,5%)
ANALYTISCHE BESTANDDELEN
eiwit 25,0%, vetgehalte 12,0%, ruwe celstof 2,5%, ruwe as 7,5%, calcium 1,5%, fosfor 1,0%, natrium 0,4%
TOEVOEGINGSMIDDELEN/KG
NUTRITIONELE TOEVOEGINGSMIDDELEN
vitamine A 18560 IE, vitamine D3 1690 IE, vitamine E 135 mg, 3b103 (ijzer) 161 mg, 3b202 (jodium) 2,5 mg, 3b405 (koper) 6 mg, 3b502 (mangaan) 50 mg, 3b605 (zink) 86 mg, 3b607 (zink) 10 mg, 3b801 (selenium) 0,16 mg
TECHNOLOGISCHE ADDITIEVEN
antioxidanten, clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10 g/kg
SENSORIËLE TOEVOEGINGSMIDDELEN
kleurstoffen